LG G3. Primele imagini video cu cel mai spectaculos telefon LG din istorie (VIDEO)

Data: 13/05/2014 | Autor: .

lg-g3-clip-video

LG a lansat oficial primul teaser video cu cel mai puternic si sofisticat telefon pe care l-a construit vreodata. LG G3 isi va face debutul oficial pe 27 mai, probabil alaturi de ceasul inteligent LG G Watch. Telefonul va ajunge in magazine cel mai probabil in iunie.

lg-g3-press-render-leak-2Daca pana acum, aveam informatii doar pe surse, iata ca, odata cu primul teaser video, LG confirma lansarea mult asteptatului smartphone cu care spera sa dea lovitura in piata telecom.

Chiar daca, la nivel oficial, nu am primit detalii despre specificatiile tehnice ale modelului, va putem spune ca acesta va avea un profil metalic, in genul HTC One M8, si un ecran Quad HD de 5,5 inchi, cu o rezolutie de 2,560 x 1,440 pixeli.

Ca sa va faceti o idee privind performanta, daca luam in calcul ca cele mai multe smartphone-uri ofera rezolutie 720p, LG G3 va avea una de patru ori mai buna.

Telefonul ar urma sa ruleze, cel mai probabil, un procesor Snapdragon 801 la 2.3GHz, impreuna cu 3 GB de RAM. LG G3 va folosi, bineinteles, sistemul de operare Android 4.4.2.

La capitolul performante foto/video, LG G3 ar urma sa vina cu aceiasi camera de 13 MP de pe G2 si G Pro 2, insa cu un sistem de stabilizare a imaginii inovativ, botezat OIS+.

Sursele mai afirma ca, odata cu G3, LG va trece, in sfarsit, la certificarile de rezistenta pentru apa si praf, adoptate deja de Sony si Samsung pentru noul Galaxy S5.

De asemenea, LG G3 ar urma sa includa senzorul de amprenta, devenit standard pentru telefoanele de top. Nu este exclus insa ca LG G3 sa fie primul telefon cu scaner de retina.

In ceea ce priveste pretul, sursele speculeaza ca LG G3 va fi vandut la un pret intre 600-650 de dolari.

Potrivit unor surse neoficiale, LG G3 ar urma să fie lansat simultan la San Francisco, New York si Londra.