LG G3. Telefonul cu LASER cu care LG vrea sa dea lovitura (VIDEO)

Data: 23/05/2014 | Autor: .

LG-G3

LG pregateste lansarea, pe 28 mai, a celui mai spectaculos smartphone pe care l-a construit vreodata. LG G3 anunta dotari de top, peste nivelul pietei, printre care si un misterios senzor cu laser care va ajuta la realizarea unor fotografii de inalta definitie.

 Noul senzor va ajuta la focalizarea automata a camerei de 13 MP ce va dota noul smartphone. Laserul va detecta persoanele sau obiectele pe care vrei sa le fotografiezi indiferent de conditiile de luminozitate sau distanta.

Astfel ca senzorul foto va putea astfel sa focalizeze la un nivel fara precedent de claritate. Potrivit expertilor, pe langa claritate, noul sistem de autofocus, botezat OIS+, va aduce si o viteza sporita de fotografiere.

Pe langa noul senzor cu laser, smartphone-ul LG G3 va introduce un nou sistem de control fara atingere, prin gesturi si recunoastere vocala, care se anunta la un nivel peste ce am vazut pana acum in piata.

Dincolo de aceste informatii, LG a lansat pe youtube, in Coreea de Sud, trei noi clipuri video, foarte scurte, care insist ape atuurile noului smartphone LG G3.

Acestea vin sa confirme faptul ca LG G3 va avea un profil metalic, similar HTC One M3, alaturi de un display de 5.5-inch QHD, cu o rezolutie de 2,560 x 1,440 pixeli si o densitate a pixelilor fara precedent, de 534 PPI.

Le puteti vedea mai jos.

GadgetReport.ro va prezenta, zilele trecute, primul teaser video cu cel mai puternic si sofisticat telefon pe care LG l-a construit vreodata. LG G3 isi va face debutul oficial pe 27 mai, probabil alaturi de ceasul inteligent LG G Watch. Telefonul va ajunge in magazine cel mai probabil in iunie.

Telefonul ar urma sa ruleze, cel mai probabil, un procesor Snapdragon 801 la 2.3GHz, impreuna cu 3 GB de RAM. LG G3 va folosi, bineinteles, sistemul de operare Android 4.4.2.

Sursele mai afirma ca, odata cu G3, LG va trece, in sfarsit, la certificarile de rezistenta pentru apa si praf, adoptate deja de Sony si Samsung pentru noul Galaxy S5.

De asemenea, LG G3 ar urma sa includa senzorul de amprenta, devenit standard pentru telefoanele de top. Nu este exclus insa ca LG G3 sa fie primul telefon cu scaner de retina.

In ceea ce priveste pretul, sursele speculeaza ca LG G3 va fi vandut la un pret intre 600-650 de dolari.

Potrivit unor surse neoficiale, LG G3 ar urma să fie lansat simultan la San Francisco, New York si Londra