LG Stylus 2, telefonul gigant care va fi lansat la MWC

Data: 16/02/2016 | Autor: .

LG STYLUS 2 GADGETREPORT.ROLG va lansa, cu ocazia Mobile World Congress de la Barcelona, târg care va debuta pe 22 februarie, un telefon gigant, cu numele LG Stylus 2. Acesta va avea un ecran de 5,7 inch cu rezoluție HD şi un pen, un gadget cu care utilizatorii vor putea accesa aplicaţiile de pe display.

Telefonul face parte din gama de mijloc a producătorului, dovadă că vine cu un procesor Quad Core ce rulează la 1,2 GHz și doar 1,5 GB memorie RAM. Spațiul intern de stocare este de 16 GB.
LG Stylus 2 Android 6.0 Marshmallow şi include două camere foto, cea principală având 13 MP, iar cea secundară 8 MP. Telefonul are o baterie de 3.000 mAh.

Dincolo de aceste facilităţi, principala noutate a acestui telefon care vine să înlocuiască G4 Stylus, este noul pen cu vârf din nanofibre, mai precis decât modelul aterior, care folosea un vârf cauciucat.

Gadgetul include şi două aplicaţii speciale – Pen Pop – în momentul în care penul este scos pentru a fi folosit se afișează automat un meniu cu două aplicații: Pop Memo și Pop Scanner. Este o funcție care poate dovedi utilă pentru cei care folosesc cele două aplicații sau enervantă pentru toți ceilalți.

O altă facilitate interesantă este Pop Keeper. În momentul în care senzorul depistează mișcarea telefonului, iar lăcașul de păstrare a penului este gol, telefonul va afișa un mesaj de avertizare, pentru a se evita pierderea penului.