Librăria de cocktailuri. Robotul barman pentru acasă

Data: 25/04/2017 | Autor: .

Librăria de cocktailuri. Robotul barman pentru acasăConcernul Pernod Ricard a lansat pe piaţă un produs inedit, care vine să ofere tuturor amatorilor de băuturi fine posibilitatea de a le gusta acasă, într-o experienţă similară cu cea oferită într-un bar de lux. Aşa a apărut ,,Librăria de cocktailuri’, un gadget care poate fi controlat prin smartphone, relatează GadgetReport.ro

Librăria de cocktailuri sau „world’s first at-home connected cocktail library’, aşa cum o promovează Pernod Ricard Opn, conţine şase recipiente, de 75 cl, care sunt umplute cu băuturile preferate, fie că este vorba de Absolut Vodka, Beefeater, Ballantine’s, Ricard sau altele. În recipiente puteţi pune orice tip de băutură.

Pe baza unei aplicaţii de smartphone şi tabletă, puteţi comanda aparatului să vă realizeze un cocktail dintre cele peste 300 de reţete disponibile în baza de date.

Pernod Ricard afirmă că baza de date va fi actualizată periodic, astfel încât să puteţi realiza tot felul de combinaţii, în funcţie de băuturile pe care le folosiţi.

Clienţii care vor cumpăra ,,Librăria de cocktailuri” vor avea acces şi la un serviciu dedicat de aprovizionare astfel că, de exemplu, dacă aţi rămas fără băuturi, din aplicaţie le puteţi comanda, iar livrarea este realizată în cel mai scurt timp, la uşa dvs.