Tu cum stai cu umiditatea in casă? De ce ai nevoie de un dezumidificator

Data: 14/05/2017 | Autor: .

Dacă simţi că aerul din casă este umed, îmbâcsit, dacă transpiri excesiv noaptea şi pe geamuri se adună picături de apă, este absolut esenţial să îţi cumperi un dezumidificator. GadgetReport.ro îţi prezintă modelul Electrolux EXD16DN3W, un produs cu un raport excelent preţ-calitate.

Dezumidificatorul este absolut necesar în apartamentele şi vilele nou construite, dar şi în locuinţele şi spaţiile de birouri care nu sunt suficient de bine aerisite. Dacă vezi, în principal iarna, că geamurile de termopan adună apă pe interior, dacă îţi apare mucegaiul pe pereţi, achiziţia unui astfel de dispozitiv este absolut necesară.

Pe piaţă există zeci dezumidificatoare, de la unele foarte ieftine, cu pastile, la produse profesionale, la câteva mii de lei.

GadgetReport.ro îţi prezintă un dezumidificator cu un raport preţ-calitate cu adevărat foarte bun. Este vorba de modelul Electrolux EXD16DN3W.

Principalele sale avantaje sunt capacitatea de absorbţie de până la 16 litri pe zi şi rezervorul foarte mare, comparativ cu produsele similare de pe piaţă, de 3 litri.

Dincolo de faptul că scoate eficient umiditatea din aer, dezumidificatorul oferă şi funcţia de ionizare, astfel că aparatul curăţă aerul şi îl purifică.

Electrolux EXD16DN3W poate fi setat pe mai multe funcţii, printre care cea de uscare accelerată (atunci când, de exemplu, îl folosiţi într-o baie plină de aburi sau într-un loc în care aveţi rufe la uscat) şi cea de dezumidificare inteligentă – aparatul controlează singur umiditatea între 45%- 55%.

Cu această funcţie activată, aparatul va porni doar atunci când nivelul de umiditate creşte, iar ţie nu îţi va mai rămâne decât să goleşti containerul de apă, atunci când este necesar. Dezumidificatorul te anunţă prin semnale sonore când este plin şi, în plus, se opreşte.

Pe lângă aceste funcţii, îl poţi şi programa pe perioada pe care vrei să funcţioneze, până la 24 de ore.

Un mare avantaj al produsului de la Electrolux este faptul că face un zgomot discret, similar cu cel oferit de un aparat de aer condiţionat.

Chiar dacă aparatul este realizat din plastic, nici carcasa şi nici motorul nu scot zgomote suplimentare, ceea ce este remarcabil pentru un asemenea produs.

Dezumidificatorul Electrolux EXD16DN3W îl poţi cumpăra de pe acest LINK, la un preţ excelent, cu garanţie de 2 ani.

Cum se prezintă aparatul vedeţi în tutorialul video de mai jos, realizat de GadgetReport.ro