Light Bulb Radio – un radio simplu si interesant

Data: 9/10/2011 | Autor: .

Pe piata au aparut, in ultima vreme, zeci de tipuri de aparate radio/watch cu ecrane cu cristale lichide. Le puteti vedea in Alex, in Domo etc., la preturi cuprinse intre 50 si 2-300 lei.

Multe dintre ele sunt foarte interesante. Afiseaza ora, calendarul, informatii meteo, alarma, au radio etc. Cateva dintre ele afiseaza informatiile cu ajutorul unor tehnologii laser pe perete.

Conceptul Light Bulb Radio vine sa completeze aceasta gama tot mai larga de gadgeturi utile in orice casa, dar si la serviciu.

Gadgetul, inventat de designerul Na Yoon Mi, include un radio digital, ale carui date sunt afisate pe un display transparent. La fel ora, data, alarmele si informatiile meteo.

Ce ne-a placut la acest produs este modul foarte simplu in care poate fi folosit. Are doua butoane pe laterale care seteaza nivelul sunetului si ora,  frecventa radio etc. In viziunea designerului sud-coreean, cele mai multe informatii utilitare vin direct de pe undele radio, prin RDS – de la ora, data, numele piesei difuzate la stiri si informatii meteo.