Logitech G533. Cum arată cele mai noi căşti wireless pentru jocuri

Data: 6/01/2017 | Autor: .

Logitech G533. Cum arată cele mai noi căşti wireless pentru jocuri

Logitech a lansat o nouă pereche de căști audio, Logitech G533 Wireless Gaming Headset, care oferă un surround DTS Headphone:X 7.1, graţie noilor drivere audio Pro-G.

Noua pereche de căști G533 beneficiază de o transmisie audio fără pierderi, oferind un sunet de înaltă fidelitate pe o rază de până la 15 metri cât și confort. Căștile păstrează o conexiune puternică chiar și în cele mai grele condiții de interferențe electro-magnetice (EMI – Electro-Magnetic Interference), în spații unde exustă zeci de semnale wireless.

Tehnologia DTS Headphone:X oferă sunete cât se poate de realiste și reproduce cu acuratețe semnalul audio al sistemelor 7.1 prin intermediul poziționării foarte bune a sunetelor de ambianță și altor efecte sonore în timpul unui joc. Acest detaliu este construit special de către creatorii jocurilor pentru ca gamerii să audă cât se poate de clar unde sunt sau spre ce locuri se îndreaptă adversarii. De asemenea, nivelul volumului poate fi reglat pentru oricare din cele șapte canale audio.

Driverele audio Pro-G sunt realizate dintr-un amestec de materiale hibride care oferă performanțe audio ce în trecut puteau fi găsite doar la modelele de căști audio high-end. Driverele oferă sunete înalte clare și sunete joase cu distorsiuni minime.

Conexiunea wireless cu o latență foarte redusă asigură că nu există un decalaj între semnalul audio și joc, cât și lipsa neconcordanței din timpul urmăririi de către utilizatori a filmelor sau streaming-urilor.

Căștile Logitech G533 Wireless Gaming Headset dispun de un microfon amplasat pe un braț pliabil ce anulează zgomotul de fond pentru o claritate ridicată a vocii în timpul comunicării. Pe cupa stângă a căștilor este amplasat un buton de comandă ce permite reglarea nivelului sunetului, împreună cu un buton mute pentru microfon. Pentru închiderea automată a microfonului, utilizatorii nu trebuie decât să strângă brațul pliabil pe care acesta este amplasat. Pentru o reglare fină a sunetului și a egalizatorului cât și a tonului lateral și a nivelurilor microfonului, utilizatorii pot folosi Logitech Gaming Software. De asemenea, butonul mute poate fi reprogramat prin intermediul LGS pentru alte întrebuințări precum “play/pause” sau start/stop.

Noul filtru pop de reducere a zgomotelor diminuează impactul sonor al șuieratului, sâsâitului și pocniturilor.

Acumulatorii reîncărcabili ai căștilor Logitech G533 pot rezista timp de până la 15 ore fără întrerupere în urma unei singure încărcări. De asemenea, acumulatorii pot fi schimbați. Prin intermediul Logitech Gaming Software (LGS), utilizatorii pot monitoriza nivelul de încărcare al căștilor pentru a nu fi nevoiți să părăsească vreo sesiune de gaming fix când acțiunea este în desfășurare.

Căștile audio Logitech G533 Wireless Gaming Headset vor ajunge în magazine în această lună, la un preț de 669,99 lei.