Logitech lansează noile camere web Brio 500 și căștile Zone Vibe

Data: 14/09/2022 | Autor: .

Brio 500

Logitech lansează două serii noi de produse: camerele web Brio 500 și căștile Zone Vibe.Seria de camere web Brio 500 și căștile Zone Vibe 100 și 125 vor fi disponibile la nivel global în septembrie 2022 pe logitech.com și la alți retaileri globali.

 

Camerele Web Brio 500

Brio 500

Create pentru cei care vor calitate audio și video la nivel profesionist, personalizare și experiențe mai interactive în apeluri video, seria de camere web Brio 500 rezolvă cele mai uzuale probleme ale conferințelor video. Seria Brio 500 introduce funcția Show Mode care facilitează prezentarea schițelor sau a altor obiecte fizice de pe birou. Cu un sistem inovator de montare și senzor încorporat care permite utilizatorilor să încline camera în jos pentru a se concentra pe obiecte, Brio întoarce automat imaginea pentru a reda orientarea corectă în apeluri video.

Designul elegant și culorile moderne  – grafit, off-white și rose – oferă libertatea de a personaliza spațiul de lucru în funcție de preferințele fiecăruia. Tehnologia RightSight (activată prin Logi Tune) focalizează automat utilizatorul, chiar și atunci când se deplasează, în timp ce inovațiile încorporate, cum ar fi RightLight 4, corectează automat iluminarea substandard.

Brio 500

Prețul de vânzare recomandat pentru gama Brio 500 webcam este de 689,90 lei.

Căștile Zone Vibe

 Noua serie Zone Vibe de la Logitech este prima serie de căști wireless de pe piață care combină performanța la nivel profesionist cu confortul, stilul și accesibilitatea. Disponibile în variantele de culoare grafit, off-white și rose, acestea sunt concepute pentru a fi confortabile pentru conectarea pe tot parcursul zilei cu colegii sau familia. Cântăresc doar 185 de grame și sunt realizate dintr-o țesătură moale la atingere din tricot și spumă de memorie. Mai multe detalii despre fiecare model aici: Zone Vibe 100, Zone Vibe 125 si Zone Vibe Wireless.

Căștile Zone Vibe Wireless vor fi disponibile în decembrie prin canale autorizate.

 Prețul de vânzare recomandat pentru Zona Vibe 100 este de 539,90 lei; Zona Vibe 125 este de 689,90 lei; și Zona Vibe Wireless este de 689,90 lei.

 IT Management

 Pentru personalul IT care echipează stațiile de lucru ale angajaților și birourile de acasă, seria Brio este plug-and-play, compatibilă cu majoritatea platformelor de conferințe video și certificată pentru Microsoft Teams, Google Meet și Zoom. Integrarea Logitech Sync cu Brio 505 permite administratorilor IT să actualizeze firmware-ul, astfel încât echipele hibride să poată colabora instant.

Zone Vibe Wireless oferă sunet profesionist, sunt ușor de utilizat și au un design elegant, îmbinând cu succes calitatea cu estetica. De asemenea, datorită compatibilității cu platformele de conferințe video și a capacității de a realiza updateurile prin Logi Tune și Logitech Sync, IT-ul are mai puține bătăi de cap și bilete de asistență de rezolvat.