Logitech lanseaza o noua gama de casti stereo

Data: 23/08/2011 | Autor: .

Logitech a lansat o noua linie de casti stereo pentru cei care folosesc computerul pentru comunicatiile Voice over IP (VoIP) sau pentru distractie.

Castile stereo Logitech Headset H130, H150 si H250 sunt usor de conectat, sunt compatibile cu computerele Windows ce au o conexiune analog si jack de 3,5 mm si pot fi utilizate impreuna cu Logitech Vid HD, Skype, Yahoo Messenger, Gmail, Windows Live Messenger, AIM sau QQ.

„Noile noastre casti sunt proiectate pentru a face ascultarea pe computer si experientele de divertisment ale consumatorilor nostri mai clare si mai distractive,” a declarat Vincent van Rij, managerul regional EMEA pe produs pentru Voice Acces si Gaming.

Printre alte caracteristici, castile prezinta un microfon cu functia de anulare a zgomotului ambiant si cupe pentru ureche din spuma (H150 si H250), un microfon care poate fi purtat atat pe partea stanga cat si pe dreapta si comenzi simple in linie care simplifica modul de ajustare a volumului si de oprire a microfonului.

Toate cele trei seturi de casti sunt planificate sa fie disponibile din aceasta luna. Logitech H130 si H150 costa 19.99 euro, iar H250 – 34.99 euro (pret recomandat)