Logitech lanseaza o tastatura lavabila

Data: 22/08/2012 | Autor: .

Producatorul de periferice si accesorii Logitech a lansat tastatura lavabila Logitech Washable Keyboard K310. De la o usoara prafuire pana la o spalare in chiuveta bucatariei, tastatura se curata si se usuca usor. Este conceputa pentru a oferi o experienta de tastare confortabila, cu ajutorul unui layout familiar si a unui profil subtire si atragator.

Logitech Washable Keyboard K310 poate fi spalata cu mana oricand doresti si poate fi scufundata (cu exceptia cablului USB) la o adancime de pana la 28 cm. Micile gauri pentru scurgere de pe spatele tastaturii permit uscarea rapida in timp ce tastele de baza, printate cu laser si vopsite prin tehnologia UV, asigura ca literele sa nu se disipeze in timpul spalarii. In plus, tastele pot rezista pana la cinci milioane de tastari.

„Am experimentat cu totii acele momente de panica atunci cand o cana de cafea sau de suc s-a revarsat peste tastatura,” a precizat Sophie Le Guen, director al diviziei de mousi si tastaturi in cadrul Logitech. „Indiferent de cat de grijuliu esti, accidente de acest fel se vor tot intampla, asa ca Logitech a conceput Washable Keyboard K310 care functioneaza ca noua, dupa fiecare mic incident.”

Durabil si confortabil, design-ul contemporan al tastaturii completeaza atat calculatorul cat si biroul. Tastatura dispune de taste F si un number pad si este compatibila cu Windows XP, Windows Vista si Windows 7. Cu cele 12 taste de interes poti accesa cele mai populare aplicatii printr-o singura apasare: Internet-ul, mail-ul, jocurile, volumul si multe altele. Tastatura nu necesita o instalare aditionala, trebuie doar conectata iar aceasta va functiona.

Logitech Washable Keyboard K310 va fi disponibila in Europa incepand cu luna octombrie 2012 la un pret recomandat de 29,99 Euro.