Evolio lanseaza un GPS cu navigatie bazata pe conditii de trafic. Pretul porneste de la 800 lei

Data: 22/08/2012 | Autor: .

Compania romaneasca Evolio lanseaza GPS-ul HI-Speed TRAFFIC, primul GPS disponibil pe piata locala cu navigatie optimizata in functie de trafic, bazat pe combinarea celor mai noi tehnologii hardware si software. Noul GPS Evolio are un receptor de trafic integrat si se bazeaza atat pe sistemul wireless TMC (Traffic Message Channel) cat si pe noua solutie „on-board”, numita Intuitive Traffic Assistance.

Cu HI-speed Traffic poti naviga in majoritatea tarilor din Europa primind, prin serviciul TMC, informatii de trafic in timp cvasi-real (blocaje, ambuteiaje, lucrari/ trafic ingreunat) si, din aceasta toamna, serviciul TMC va fi disponibil si in Romania.

In cazul incetinirii vitezei de deplasare pe autostrazi sau in apropierea unor intersectii importante, functia Intuitive Traffic Assistance, integrata in softul de navigatie, recunoaste blocajele de trafic, calculeaza rute alternative si ofera optiuni de ocolire.

Aceasta functie este foarte utila intrucat serviciul TMC are uneori intarzieri in transmiterea evenimentelor de trafic, de pana la 40 minute, iar in interiorul oraselor nu sunt furnizate informatii de trafic.

Intuitive Traffic Assistance completeaza informatiile oferite de serviciul TMC si constituie un substitut al acestuia in absenta unui semnal valid.

GPS-ul HI-Speed Traffic vine dotat cu cel mai rapid procesor SIRF Atlas V – 664 MHz, 128 MB RAM DDR2, precum si un sistem de adaptare inteligenta a luminozitatii prin intermediul unui foto-senzor.

HI-Speed Traffic este echipat cu softul de navigatie IGO Primo 2 ce permite noi functii precum: Pachet Vizualizare 3D extins, „Garantie Ultima Harta”, mod realist de vizualizare a intersectiilor „Junction View” si, optional, pachetul cu Rute Camion.

Produsul este disponibil incepand de astazi in principalele magazine on-line. Pretul variaza intre 799 lei pentru varianta de baza si 1.199 lei pentru varianta profesionala cu Rute Camion si serviciul Lifetime TMC Europe.