Logitech lanseaza o tastatura speciala pentru iPad

Data: 18/04/2012 | Autor: .

Logitech a anuntat, miercuri,  lansarea tastaturii Ultrathin Keyboard Cover, compatibila cu noul iPad dar și cu iPad 2. Acest dispozitiv dispune de o carcasa ultra-subțire ce protejeaza ecranul tabletei și o tastatura integrata pe care poți tasta ușor in timp ce calatorești.

Logitech Ultrathin Keyboard Cover protejeaza ecranul tabletei cu o suprafața subțire de aluminiu care dispune de o tastatura integrata ce se conecteaza prin Bluetooth.
Asemenea unui Smart Cover, Logitech Ultrathin Keyboard Cover se atașeaza rapid la iPad-ul cu un clește magnetic.

Stand-ul integrat iți menține iPad-ul la cel mai bun unghi de vizualizare. Bateriile cu o autonomie de șase luni (cand tastatura este utilizata in medie de doua ore pe zi) asigura un timp mai mare pentru activitatea ta preferata. Cover-ul ultra-subțire dispune de o funcție on/off: iPad-ul va porni automat in momentul in care cover-ul este deschis și va intra in standby atunci cand acesta va fi inchis.

Logitech a confirmat de asemenea ca Logitech Keyboard Case for iPad 2 și Logitech Tablet Keyboard for iPad, dispozitive din actuala serie de accesorii, sunt compatibile cu iPad 2 și a treia generație de iPad-uri.

Logitech Ultrathin Keyboard Cover va fi disponibil incepand cu aprilie 2012 la un preț recomandat de 99,99 euro.