Logitech lanseaza o tastatura speciala pentru iPad

Data: 18/04/2012 | Autor: .

Ultrathin-Cover_2Logitech a anuntat, miercuri,  lansarea tastaturii Ultrathin Keyboard Cover, compatibila cu noul iPad dar și cu iPad 2. Acest dispozitiv dispune de o carcasa ultra-subțire ce protejeaza ecranul tabletei și o tastatura integrata pe care poți tasta ușor in timp ce calatorești.

Logitech Ultrathin Keyboard Cover protejeaza ecranul tabletei cu o suprafața subțire de aluminiu care dispune de o tastatura integrata ce se conecteaza prin Bluetooth.
Asemenea unui Smart Cover, Logitech Ultrathin Keyboard Cover se atașeaza rapid la iPad-ul cu un clește magnetic.

Stand-ul integrat iți menține iPad-ul la cel mai bun unghi de vizualizare. Bateriile cu o autonomie de șase luni (cand tastatura este utilizata in medie de doua ore pe zi) asigura un timp mai mare pentru activitatea ta preferata. Cover-ul ultra-subțire dispune de o funcție on/off: iPad-ul va porni automat in momentul in care cover-ul este deschis și va intra in standby atunci cand acesta va fi inchis.

Logitech a confirmat de asemenea ca Logitech Keyboard Case for iPad 2 și Logitech Tablet Keyboard for iPad, dispozitive din actuala serie de accesorii, sunt compatibile cu iPad 2 și a treia generație de iPad-uri.

Logitech Ultrathin Keyboard Cover va fi disponibil incepand cu aprilie 2012 la un preț recomandat de 99,99 euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *