Logitech MX Master, cel mai avansat mouse wireless

Data: 24/03/2015 | Autor: .

Logitech MXMaster_7

Logitech a lansat oficial Logitech MX Master Wireless Mouse, un gadget care menţine mâna şi încheietura într-o poziţie naturală, făcând posibilă o experienţă plăcută atunci când foloseşti butoanele şi rotiţele de scroll. Logitech MX Master va fi disponibil din luna aprilie la un preţ recomandat de 99,99 Euro.

Mouse-ul dispune de un scroll adaptabil la viteză care îţi permite să schimbi automat setările modului de scrolling de la click-to-click la hyper-fast, cât şi de o rotiţă pentru degetul mare pentru scrolling side-to-side şi schimbări de pagini.

Conectează-te la computerul Windows sau Mac prin receiver-ul Logitech Unifying sau tehnologia Bluetooth Smart, şi poţi cupla mouse-ul Logitech MX Master cu până la trei dispozitive, putând astfel lucra pe desktop, laptop sau tabletă. Cu o singură apăsare a butonului Logitech Easy-Switch, poţi schimba între dispozitive. Pentru o eficienţă mai mare, un buton special poate fi personalizat pentru a replica gesturile pe computerele Mac.

Logitech_MXMaster_4Cu ajutorul software-ului Logitech Options poţi personaliza butoanele şi acţiunie în funcţie de nevoile tale. Iar Logitech Darkfield Laser oferă un tracking superior pe orice suoprafaţă, chiar şi pe sticlă sau pe suprafeţe foarte lucioase.

Mouse-ul Logitech MX Master dispune de o baterie reîncărcabilă a cărei autonomie este de 40 de zile în urma unei încărcări complete. Un indicator te va atenţiona atunci când bateria se consumă. Patru minute de încărcare îţi oferă o zi de utilizare. De asemenea, poţi folosi mouse-ul în timp ce acesta se încarcă.

Mai multe informaţii se găsesc pe www.logitech.com/mxmaster.