Un nou mouse special pentru jocuri de la Logitech

Data: 18/08/2011 | Autor: .

Logitech a lansat cel mai nou model din seria G: Logitech® Gaming Mouse G300. Mouse-ul  este conceput special pentru pasionatii jocurilor de PC si dispune de noua butoane de control programabile, permitand mutarea comenzilor de pe tastatura pe butoanele de pe mouse. 

Logitech® Gaming Mouse G300 iti permite sa stochezi datele a trei jocuri sau profiluri de jucator pe memoria interna a mouse-ului, astfel incat sa poti folosi mouse-ul fara software si, mai mult, sa-l transferi intre calculatoare fara sa-l reconfigurezi de fiecare data.

Fiecarui profil i se atribuie una din cele sapte culori de iluminare, astfel incat sa recunosti cu usurinta profilul utilizat.

Senzorul optic de 2500 DPI al mouse-uli G300 recepteaza miscarile lente sau rapide pe o varietate de suprafete, asa incat sa beneficiezi de acuratete la fiecare miscare graduala a mainii. In plus, software-ul optional drag-and-drop face ca Logitech® Gaming Mouse G300 sa fie usor de instalat. Software-ul este compatibil cu tastaturile sicastiledin seria G, putand crea macro-uri care pot fi impartasite intre dispozitivele din seria G.

“Ai la indemana mai multe taste programabile pentru MMO, precizie mai buna pentru tintirea inamicilor intr-un FPS si o forma compacta cu care sa te simti confortabil de-alungul orelor nesfarsite de joc.”, a declarat Chris Pate, senior manager pe marketing de produse de gaming in cadrul Logitech.

Logitech Gaming Mouse G300 va fi disponibil in Europa incepand cu luna septembrie, la un pret recomandat de 39,99 euro.