EA Sport pregateste „renasterea” FIFA Street

Data: 19/08/2011 | Autor: .

EA Sport a prezentat un nou teaser cu jocul de fotbal FIFA Street pe care il va lansa anul viitor. Potrivit 1up.com, jocul dezvoltat de EA Canada este primul update de la Street 3, lansat in 2008. Game-ul va fi disponibil pentru Xbox 360 si PlayStation 3.

Matt Bilbey, EA Sports VP and GM of soccer, a declarat ca jocul va dezvolta un nivel de autenticitate care nu a mai fost atins niciodata de un astfel de joc.

„FIFA Street va reprezenta o experienta unica si de calitate, ce va include Street Ball Control, un nou sistem de pase one-touch si 50 de noi miscari care nu au mai fost incluse in niciun joc de fotbal de pana acum”, a spus acesta.

FIFA Street va putea fi jucat in echipe de 5 jucatori in 35 de locatii, de la parcari la strazi din marile orase.

Street va fi conectat la EA Sports Football Club si EA Sports Season Ticket. Cei care vor comanda jocul in avans vor beneficia de discounturi importante.

httpv://www.youtube.com/watch?v=ItibM3iqzbo

Dincolo de planurile pentru Fifa Street, EA Sport se pregateste de lansarea, pe 30 septembrie, a noului FIFA 2012. Game-ul va fi disponibil pentru Xbox 360, PlayStation 3, PC, Nintendo Wii, PlayStation 2, Nintendo 3DS, PSP si iOS. FIFA 2012 poate fi pre-comandat de pe GameStop, la preturi intre 39,99 si 59,99 dolari.

Noul FIFA 2012  va avea peste 500 de cluburi licentiate, 50 de competitii si divizii nationale si 8 moduri de joc, printre care clasicul 11 vs.11 sau PRO, iar la capitolul noutati modul 3D Street Footbal, exclusiv pentru 3DS.

Cititi mai multe amanunte aici.