Logitech prezinta tastatura pe celule solare

Data: 17/08/2011 | Autor: .

Logitech a lansat pe piata europeana noua tastatura wireless Solar Keyboard K750 dedicata utilizatorilor Apple. Gadgetul este alimentat de lumina ambientala si poate functiona pana la 3 luni in intuneric.

 

Disponibila in 5 culori – patru destinate exclusiv utilizatorilor Mac – Logitech Wireless Solar Keyboard K750 pentru Mac isi extrage energia din lumina ambientala din camera – nu este nevoie de lumina solara directa – astfel incat nu vei avea probleme cu schimbarea bateriilor. Mai mult, o incarcare completa poate furniza pana la 3 luni de functionare in intuneric total.

In plus, poti downloada aplicatia solar power, ce ofera informatii pe loc despre nivelul bateriei si care te va atentiona atunci cand tastatura are nevoie de mai multa lumina.

Carcasa tastaturii nu contine PVC si este complet reciclabila, ceea ce face din acest model sa aiba un impact minim asupra mediului.

Tastatura include un number pad si beneficiaza de un layout creat special pentru utilizatorii Apple, astfel incat fiecare tasta este in pozitia cu care acestia s-au obisnuit.

Logitech Wireless Solar Keyboard K750 pentru Mac dispune de conectivitate wireless de 2,4 GHz si de un receiver Unifying plug-and-forget, pentru ca tastatura sa fie oricand gata de utilizare.

Tastatura Logitech Wireless Solar K750 pentru Mac va fi disponibila in Europa incepand din aceasta luna, la un pret recomandat de 79.99 euro.