Cinema 3D la tine acasa! BenQ prezinta o solutie de 1599 lei

Data: 16/08/2011 | Autor: .

Televizoarele 3D sunt prea scumpe? Vreti o experienta tridimensionala similara cu cea de la cinematograf?  BenQ vine cu o solutie – un nou proiector ideal pentru apartament.

MS500 3D Ready este un proiector multi-purpose, care se adreseaza in aceeasi masura clientilor care vor sa isi amenajeze un adevarat cinematograf acasa cat si celor din segmentul educational. MS500 poate fi folosit pentru vizionarea de filme, jocuri sau, folosind un tuner TV extern, a emisiunilor sau meciurilor de la TV, dar si pentru pentru prezentari in powerpoint.

 

Cu o luminozitate de 2500 lumeni, noul proiector BenQ este ideal pentru camerele mici, ce reunesc o audienta formata din mai putin de 25-30 de persoane.

BenQ MS500 poate proiecta imagini cu o diagonala de pana la 300 de inci (7,6 m), in functie de distanta de proiectie. Proiectorul are o rezolutie nativa SVGA (800 x 600 p), o rata a contrastului 4 000:1, o rata de focalizare de 1,10:1 si boxe de 2W incorporate.

Noul proiector este 3D Ready compatibil prin DLPLink 3D Technology si utilizarea ochelarilor BenQ 3D astfel putand proiecta imagini, filme sau jocuri stereoscopice 3D.

Proiectorul include functia Wall Color Correction, care permite ajustarea imaginilor redate in functie de culoarea display-ului pe care se face proiectia, pentru a se putea proiecta imagini cat mai fidele pe orice perete.

„ Cu pretul accesibil si performantele tehnice, avantajele acestui model sunt legate si de lipsa costurilor de intretinere in utilizare, generata de folosirea tehnologiei DLP, care nu necesita de filtre de praf speciale in timpul utilizarii”, a declarat Dragos Salamac, Team Leader BenQ pentru Romania.

Durata de functionare a lampii, de 6.000 de ore in modul Eco, asigura o utilizare indelungata a proiectorului. Utilizat in medie 4 ore pe zi in zilele lucratoare timp de 52 de saptamani anual in modul eco, lampa are o durata de viata de peste 5ani, iar in varianta cu 8 ore in fiecare zi de weekend ajungandu-se la peste 7 ani de utilizare.

Noul proiector BenQ MS500 este disponibil in magazinele Media Galaxy din tara, la un pret de raft de 1599 lei.