Logitech UE Air Speaker, un sistem audio pentru iPhone si iPad

Data: 27/03/2012 | Autor: .

Logitech a lansat sistemul audio Logitech UE Air Speaker ce dispune de tehnologia Apple AirPlay. Aceastae asigura streaming de pe iTunes, iPhone, iPad sau iPod touch.  

Boxa Logitech UE se conecteaza prin rețeaua Wi-Fi si ofera un sunet audio amplificat de doua difuzoare.  Logitech promite o transmitere pura și curata a muzicii.

Instalarea este simpla: atașeaza iPad-ul, iPhone-ul sau iPod-ul touch la sistemul audio, urmeaza instrucțiunile pentru a descarca aplicația Logitech UE Air, tasteaza parola rețelei de Wi-Fi și sistemul este gata de utilizat.

Dupa acest process de instalare, orice model iPhone 4s, iPhone 4, iPhone 3GS, iPod touch (generația 2, 3, 4), iPad, iPad 2, sau iPad (generația a treia) cu iOS 4.2 sau mai noua, sau orice Mac sau PC din rețeaua ta cu iTunes 10.1 sau o versiune mai noua se va conecta automat. In plus, cu Apple Dock Connector, iți poți incarca iPad-ul, iPhone-ul sau iPod touch in timp ce muzica curge.

Logitech UE Air Speaker a fost numit International CES Innovations 2012 Design and Engineering Awards Honoree la categoria Wireless Handset Accesories.

Sistemul audio Logitech UE Air Speaker va fi disponibil la inceputul lunii aprilie in Europa la un preț de 349,99 euro.