Logitech Z607. Un nou sistem audio cu sunet surround și preț foarte bun

Data: 30/10/2018 | Autor: .

Logitech Z607. Un nou sistem audio cu sunet surround și preț foarte bunLogitech Z607 este numele noului sistem audio 5.1 lansat de companie și care propune un raport pret-calitate foarte bun. Gadgetul dispune de conexiune Bluetooth și se poate conecta la toate tipurile de surse audio, iar pretul este de numai 129 de euro, relatează GadgetReport.ro

Logitech Z607 permite redarea sunetului de la televizor, telefon sau PC utilizând conexiunea prin Bluetooth, cablu RCA sau mufă jack 3.5mm. Mai mult de atât, poate reda conținut audio direct de pe un card SD sau unitate de stocare USB, precum și radio FM. Având un cablu cu o lungime mai mare de 6 metri, nu este necesară reamenajarea camerei pentru a beneficia de un sunet clar și puternic, deoarece boxele pot fi amplasate cu ușurință în poziția optimă pentru a asigura sunetul surround.

Cu o putere maximă de 160 W și un difuzor de subwoofer de 5,25 inchi, Logitech Z607 redă un sunet puternic, cu note înalte clare și bass profund indiferent dacă sursa audio este televizorul, telefonul, tableta, un PC sau oricare alt dispozitiv.

Boxele satelit dispun de cabluri de 6,2 metri ceea ce oferă posibilitatea de a amplasa sistemul audio cu ușurință în poziția optimă de a asigura un sunet surround fără a fi nevoie de o reamenajare a încăperii. Boxele pot fi așezate oriunde, pe birou, pe console, pe masă sau montate pe perete iar sunetul poate fi controlat din orice punct al camerei, aflat într-o arie de până la 10 metri, utilizând o telecomandă compactă. Această telecomandă permite redarea, întreruperea sau omiterea anumitor melodii, controlul volumului, selectarea tipului de conexiune, schimbarea posturilor de radio și numeroase alte funcții.

Preț și disponibilitate

Sistemul audio Logitech Z607 este disponibil pe Logitech.com, la un preț recomandat de 129 euro iar în România va fi disponibil începând cu luna decembrie.