Samsung Q900R, în magazine. Toate detaliile despre noul televizor 8K

Data: 1/11/2018 | Autor: .

Samsung Q900R, în magazine. Toate detaliile despre noul televizor 8KSamsung a lansat pe piața românească noul televizor Q900R QLED 8K bazat pe8K AI Upscaling. Noul Samsung Q900R QLED 8K va fi disponibil în România începând cu data de 2 noiembrie in trei variante, cu diagonale foarte mari, respectiv de 65″, 75″ și 85″, relatează GadgetReport.ro

Televizorul Samsungare o rezoluție Real 8K, ce dispune de o luminozitate de până la 4.000 niți – un standard pe care majoritatea studiourilor cinematografice îl au. Această caracteristică permite televizorului să producă de patru ori mai mulți Pixeli decât un televizor 4K UHD și de 16 ori mai mulți pixeli decât un televizor full HD.

Funcția Q HDR 8K, bazată pe tehnologia HDR (High Dynamic Range) 10+, care optimizează nivelurile de luminozitate ale televizorului și produce culori și imagini impecabile, este, de asemenea, încorporată pentru a furniza imagini conforme cu viziunea creatorilor de conținut.

Tehnologia Samsung 8K AI Upscaling, bazată pe inteligența artificială, livrează o calitate a imaginii și a sunetului la un nivel compatibil cu 8K, indiferent de calitatea sau formatul sursei originale.

Indiferent dacă un utilizator urmărește conținut printr-un serviciu de streaming, receptor Digital (set-top box), HDMI, USB sau chiar prin proiectarea ecranului telefonului (mobile mirroring), procesorul Quantum 8K recunoaște și îmbunătățește conținutul pentru a fi difuzat la calitate 8K.

În plus, modelul Samsung Q900R oferă funcția Direct Full Array Elite pentru un contrast sporit și un control precis al luminii de fundal, precum și un volum de culoare de 100%, permițând utilizatorilor să fie fascinaţi de un miliard de nuanțe de culoare pentru o acuratețe a imaginii de neegalat.

Modelul Samsung Q900R oferă funcții noi care permit consumatorilor să utilizeze televizorul în mod diferit, menținând în același timp cea mai înaltă calitate a imaginii și a sunetului. Spre exemplu, televizorul recunoaște și analizează un număr de dispozitive de divertisment conectate, cum ar fi dispozitivele audio conectate prin cablu optic cu One Remote Control, şi poate comuta automat sursa de imagine și ieșirea audio a televizorului pentru o experiență optimizată de vizionare.

Modul Ambient a fost îmbunătățit pentru a integra perfect televizorul în spațiul din jur, putând reda imagini, informaţii utile și multe altele.
One Invisible Connection vine cu o lungime standard de 5 metri, încorporează cablul optic și cablul de alimentare, şi oferă utilizatorilor mai multă libertate, precum și posibilitatea de a plasa TV-ul și în alte spații.

Capacitățile inteligente ale televizorului, cum ar fi SmartThings, adaugă modelului Samsung Q900R-ul abilitatea de a oferi utilizatorilor un acces mai mare la informații și simplifică viața acestora.

AVANTAJELE SAMSUNG Q900R

  • Rezoluție Real 8K – o rezoluție de 33 de milioane de pixeli care dezvăluie până și cele mai mici detalii din fiecare scenă;
  • Q HDR 8K – bazată pe tehnologia HDR (High Dynamic Range) 10+, care optimizează parametrii de culoare şi nivelurile de luminozitate din fiecare scenă, prin metadata dinamică, pentru a reda imagini impecabile;
  • 8K AI Upscaling – cu procesul machine learning și a inteligenței artificiale, Samsung QLED 8K Q900R poate crește calitatea conținutului pentru a obține detalii îmbunătățite, zgomot redus și margini mai detaliate;
  • Procesorul Quantum 8K – cu tehnologia sa exclusivă, Samsung QLED 8K utilizează inteligenţa artificială pentru a crea algoritmi de îmbunătăţire a conținutului cu rezoluție redusă si al transforma în conținut de aproape 8K. Optimizează sunetul, se adaptează la nivelul luminozității camerei tale și chiar îți recomandă conținut și informații prin comenzi vocale;
  • Direct Full Array Elite – ce oferă un contrast sporit și un control precis al luminii de fundal, precum și un volum de culoare de 100%, permițând utilizatorilor să fie fascinaţi de un miliard de nuanțe de culoare.