LykanHypersport. Masina cu faruri cu diamante si scaune cusute cu fir de aur (VIDEO)

Data: 4/02/2013 | Autor: .

lykanPrima masina adevarata a lumii arabe, LykanHypersport 2013, intoarce capete la debutul sau oficial in cadrul Quatar Motor Show care are loc saptamana aceasta, scrie luxuo.com, citat de Zf.ro

Creatorii modelului, W Motors din Beirul, spun ca motorul turbo are 750 de cai putere si va propulsa masina de la 0 la 100 de km pe ora in doar 2.8 secunde. Cu aceste performante masina intra in teritoriul modelelor precum Bugatti Veyron.

Pentru a ajunge insa in categoria de hypercar, alaturi de performanta, noul model a trebuit sa indeplineasca si cateva dintre conditiile luxului. Astfel farurile din LED ale masinii sunt incrustate cu diamante in timp ce scaunele din interior sunt cusute cu fir de aur. Panoul de bord foloseste un display revolutionar cu holograma 3D iar multe din functiile sale sunt activate prin gesturi si miscari.

Doar sapte exemple din LykanHypersport 2013 vor fi produse si fiecare model in parte va dispune de serviciu concierge 24/7 si de o editie speciala de ceasuri Cyrus Klepcys care costa 200.000 de dolari, limitata de asemenea la sapte exemplare.

Masina va costa 3.4 milioane de dolari, primele comenzi fiind gata pentru livrare in septembrie 2013.