Mai ceva ca in Star Wars. Cum arata Rufus Cuff, bratara cu functii de smartwatch (VIDEO)

Data: 15/04/2014 | Autor: .

Rufus Cuff 1

Rufus Labs lucreaza la prototipul unui gadget spectaculos, o combinatie intre un smartwatch si un telefon inteligent. La cum arata si ce functii propune, credem ca are sanse sa isi gaseasca o nisa interesanta in piata.

Rufus CuffDin punct de vedere estetic,  Rufus Cuff pare desprins din Star Wars.

Gadgetul vine sub forma unei bratari, cu un ecran generos de 3 inchi TFT Capacitive Touchscreen, cu rezolutia de 400 x 240 QVGA.

Pe ecranul  Rufus Cuff va fi rulat un Android 4.4.2 special adaptat cu ajutorul unui procesor TI Cortex A8 si unei memorii de 2 GB.

Rufus Cuff prezinta toate dotarile obisnuite unui smartwatch, de la spatiul de stocare de 16 GB, Bluetooth 4.0, GPS, accelerometru, gyroscop, microfon, difuzor, camera video si conexiuni Wi-Fi 802.11 b/g/n.

Rufus Cuff 2Rufus Cuff ar urma sa aiba un acumulator de 1000 mAh ce ii va asigura o autonomie de 24 de ore.

„Smartwatch-urile sunt cool, reprezinta un bun start spre viitor, insa aceasta este zona in care trebuie sa mergem”, a declarat  Gabe Grifoni, CEO si co-fondator al Rufus Labs.

Chiar daca nu are un modul de telefonie, gadgetul va putea fi folosit pentru comunicare, urmand sa isi transfere prin bluetooth de la telefonul mobil.

Gadgetul va fi compatibil si cu telefoanele si tabletele cu iOS, astfel ca se va sincroniza si cu iPhone-ul.

Rufus Labs strange fonduri pe Indiegogo pentru a trece la productia acestui gadget. A adunat deja 120.000 de dolari din bugetul de 200.000 de dolari necesar investitiei.

Productia Rufus Cuff ar urma sa inceapa in septembrie. Pretul gadgetului nu a fost anuntat.

Mai multe detalii aflati de AICI.