Marimea conteaza! Samsung a vandut 5 milioane de telefoane Galaxy Note II (VIDEO)

Data: 26/11/2012 | Autor: .

Samsung a anuntat, oficial, ca numarul telefoanelor Galaxy Note II vandute de la lansarea oficiala de acum doua luni a depasit 5 milioane. Un record incredibil, am spune, in conditiile in care prea putini experti dadeau vreo sansa telefonului gigant dezvoltat de sud-coreeni, relateaza GSMArena.

Este o struta-camila. Prea mare, prea complicat pentru un telefon, iar pentru cei care vor o tableta are ecranul prea mic. Asta spuneau multi specialisti inaintea lansarea primei generatii Galaxy Note. Consumatorii au fost, iata, de alta parere.

Smartphone-ul are un display HD Super Amoled de 5,5 inci, cu o rezolutie de 1280 x 720 pixeli, un procesor quad-core la 1,6 GHz si 2GB de RAM.

Galaxy Note II dispune de o camera foto principala de 8 megapixeli si una secundara, frontala, de 1,9 megapixeli, ce permite inregistrarea video HD.

Smartphone-ul este dotat si cu S Pen, stylus-ul special conceput pentru Galaxy Note II, alaturi de o serie de aplicatii dedicate, precum S Note, S Planner, Email cu scris de mana integrat, S Pen Keeper, Quick Command, Easy Clip, Photo Note si Paper Artist.

Bateria telefonului este de 3.100 mAh.