Mark Levinson № 5105. Un pick-up pentru audiofili

Data: 15/01/2020 | Autor: .

Mark Levinson № 5105. Un pick-up pentru audiofili

Harman, brand aflat în portofoliul Samsung, a lansat, la CES 2020 din Las Vegas, noul pick-up Mark Levinson № 5105, un gadget care oferă un sunet hi-fi, în ton cu așteptările audiofililor, relatează GadgetReport.ro

Cu o experiență de aproape 50 de ani în industria echipamentelor audio, Mark Levinson este considerat unul dintre brandurile de nișă, dedicate pasionaților.

Pick-up prezintă un șasiu din aluminiu învelit în MDF, acoperit cu vinil și Delrin pentru amortizarea vibrațiilor, sprijinit pe picioare de aluminiu.

Aluminiul este prezent pe placa de 20 lb și îmbracă și motorul sincron.

Gadgetul este completat de un tijă tonală, tipărită în 3D, montată pe placă.

„Proiectat și construit pentru iubitorul de muzică în format analog, Mark Levinson № 5105 oferă un nivel sonor cald și fidel, experiența audio fiind una uimitoare, raportat la raportul preț-calitate’’, a declarat Jim Garrett, de la Harman Luxury Audio.

„Calitatea Mark Levinson № 5105 trebuie să fie auzită pentru a fi apreciată, iar noi suntem foarte mândri că putem introduce legenda calității Mark Levinson într-un sistem dedicat publicului larg”, a mai spus acesta.

Butoanele de Standby și de Play din fața plintei din aluminiu solid de 2 inchi grosime ies din panoul frontal din aluminiu anodizat. Întregul ansamblu este suspendat pe trei picioare reglabile de aluminiu, acompaniat de un sistem de bule, care ajută la calibrare.

Pe partea de sus se află un platanul de aluminiu de 14 lb, așezat pe un suport pe rulment fără ulei, realizat dintr-un amestec de material compozit cu lubrifiere integrată și o bucșă de alamă sinterizată.

Sursa de alimentare a fost proiectată pentru a fi utilizată la nivel global și este integrată în placa turnantă, iar varianța de pitch (wow și flutter) este gestionată de un motor sincron de 12 V, controlat digital.

Mark Levinson № 5105 este oferit cu sau fără un cartuș fono, la un preț care pleacă de la 6.000 de dolari. Va fi disponibil de la jumătatea acestui an în magazinele din SUA și pe platforma de web Harman.

Mai multe detalii aflați de AICI.