Şi maşinile de spălat Samsung explodează

Data: 29/09/2016 | Autor: .

Şi maşinile de spălat Samsung explodează

Ca şi cum nu era de ajuns scandalul cu telefoanele Galaxy Note 7, sud-coreenii ar avea probleme şi cu maşinile de spălat Samsung care riscă să explodeze! Cel puţin asta arată un avertisment lansat de autorităţile americane (U.S. Consumer Product Safety Commission), care informează clienţii să ia legătura cu service-ul companiei, relatează GadgetReport.ro

Alerta vizează maşinile de spălat Samsung produse între Martie 2011 şi Aprilie 2016, despre care există semnale că prezintă riscă de explozie, afirmă Techcrunch.com.

Avertismentul vine după ce Comisia de Siguranţă a Produselor din SUA a înregistrat mai multe incidente, în trei state americane. Într-unul dintre ele, petrecut în Texas, o femeie a reclamat faptul că maşina de spălat Samsung a explodat atât de puternic încât a distrus zidul de la garajul în care se afla.

Explozia, comparată cu cea a unei bombe, s-ar fi datorat unor „vibraţii anormale”, scrie Techcrunch.

Compania Samsung a anunţat că are „discuţii active” cu CPSC (U.S. Consumer Product Safety Commission) pe această temă şi a recomandat clienţilor să folosească ciclul de spălare delicat atunci când spală un volum mare de haine, în special în cazul celor groase şi rezistente la apă. „Nu a fost semnalat niciun incident în timpul folosirii ciclului de spălare delicat”, a precizat Samsung.

Sud-coreenii au lansat şi o legătură specială cu service-ul, prin intermediul căreia clienţii pot afla dacă maşinile de spălat Samsung pe care le deţin prezintă pericol.