Google Home. Asistentul personal pentru acasă costă 129 de dolari

Data: 5/10/2016 | Autor: .

Google Home. Asistentul personal pentru acasă costă 129 de dolari

Google a lansat gadgetul Google Home, promovat drept asistentul personal ideal pentru acasă. Dispozitivul se contectează la internet şi, atunci când îi adresezi o întrebare, îţi răspunde pe baza datelor disponibile online. Mai mult, controlează toate gadgeturile inteligente din casă, de la televizoare la aparatele de aer condiţionat şi aspiratoarele robot, relatează GadgetReport.ro

Home costă 129 de dolari şi vine sub forma unui dispozitiv compact, ce seamănă cu forma unei vaze.

Asistentul digital, disponibil în mai multe culori, este replica Google la gadgeturile similare de pe piaţă (Amazon Echo, Alexa etc.) şi, atunci când îl activezi, difuzează muzică de pe YouTube, Pandora, iHeartRadio etc., oferă informaţii relevante de pe internet şi traduce în timp real într-o limbă străină. E un fel de SIRI pe care îl poţi folosi acasă, atunci cînd ai nevoie.

Home are şi un display digital, cu touchscreen, de pe care poţi controla conţinutul multimedia.

Google Home. Asistentul personal pentru acasă costă 129 de dolari - gadgetreport.ro

În plus,  se poate conecta automat cu alte gadgeturi inteligente de la Nest, SmartThings, IFTTT şi Phillips, fiind capabil să controleze toate dispozitivele SMART din casă, de la televizoare la aparate de gătit, frigidere, aer condiţionat şi aspiratoare inteligente. Asta, bineînţeles, în funcţie de comenzile pe care i le dai.

Cine cumpără Google Home din faza de precomenzi va primi acces gratuit timp de şase luni la Youtube Red.

Google Home va ajunge pe piaţa americană pe 4 noiembrie, iar ulterior îl vom vedea şi în magazinele din Europa. Detalii despre cum funcţionează gadgetul aflaţi din clipul video de mai jos. Mai multe amănunte aflaţi de pe site-ul Google Home.