Media Galaxy lanseaza ,,Cel Mai Mare Black Friday Ever”

Data: 19/10/2016 | Autor: .

Media Galaxy lanseaza ,,Cel Mai Mare Black Friday Ever''

Media Galaxy lanseaza, pe 20 octombrie, ,,Cel Mai Mare Black Friday Ever”. Timp de 35 de zile, pana pe 23 noiembrie, compania propune peste 500 de produse cu reduceri de pana la 80%, relateaza GadgetReport.ro

Pentru a asigura cumpărătorilor noi reduceri săptămânale, campania este împărțită în mai multe runde de promoții, de câte o săptămână fiecare. Ofertele vor fi dezvăluite treptat în fiecare rundă și vor culmina cu runda finală în săptămâna 17-23 noiembrie.
În prima etapă, desfășurată între 20 și 27 octombrie, clienții se pot bucura de reduceri substanțiale la peste 1.000 de produse din toate categoriile:
·         Până la 80% la comunicații
·         Până la 40% la televizoare
·         Până la 40% la electrocasnice mari
·         Până la 60% la electrocasnice mici
·         Până la 60% la entertainment

Media Galaxy anticipează că volumul vânzărilor anul acesta din campania  ,,Cel Mai Mare Black Friday Ever” va depăși recordul de anul trecut, când lanțul de retail Media Galaxy și Altex a avut vânzări cumulate în valoare de 80 de milioane de euro, atât online cât și offline. În ceea ce privește segmentele de produse, cele mai mari vânzări sunt așteptate în categoriile Entertainment, Brown Goods, Electronice și Electrocasnice Mici.

În cadrul campaniei  ,,Cel Mai Mare Black Friday Ever”, Media Galaxy® oferă posibilități multiple de achiziționare, asigurând o experiență omnichannel. Retailer-ul electro-IT susține această abordare prin rețeaua extinsă de magazine de dimensiuni mari, unde clienții au parte de consiliere din partea specialiștilor și pot testa produsele dorite, dar și cu o gamă extinsă disponibilă în magazinul online, unde cumpărătorii au posibilitatea să vizualizeze detaliile tehnice sau să compare diferite produse pe care le pot achiziționa apoi fie de pe platforma de vânzări online, fie din magazine.

De asemenea, Media Galaxy pune la dispoziție programe de rate fără dobândă valabile pentru achiziții online pe www.mediagalaxy.ro, în cadrul promoției. Prin Card Avantaj, clienții noi pot achiziționa produse în 12 rate fără dobândă și primesc un voucher cadou în valoare de 200 de lei. În plus, începând din 24 octombrie, Media Galaxy pune la dispoziție oferta de finanțare „Cumperi acum în rate și plătești la anul” și alte oferte de finanțare ce urmează să fie anunțate.

Mai multe detalii despre campania Cel Mai Mare Black Friday Ever sunt disponibile aici.