Today’s Deal! Cum puteţi câştiga tablete, telefone şi camere 4K

Data: 17/10/2016 | Autor: .

Today's Deal! Cum puteţi câştiga tablete, telefone şi camere 4K

Dacă credeţi că aveţi noroc la cumpărături, pe GearBest.com a început o promoţie specială, intitulată Today’s Deal, la care puteţi câştiga gadgeturi de ultimă generaţie. Campania durează până pe 21 octombrie, aşa că aveţi puţin timp la dispoziţie pentru a vă înscrie în concurs.

În cadrul campaniei Today’s Deal, Gearbest.com pune la bătaie şase telefoane Vernee Apollo Lite 4G+ , tablete Teclast Tbook 11 2 in 1 Ultrabook Tablet PC şi camere video 4K Elephone ELE Explorer.

vernee-apollo-lite-4gPentru a participa la promoţia Today’s Deal, trebuie să cumpăraţi de minim 40 de dolari de pe site-ul Gearbest.com între 17 şi 21 octombrie şi să daţi un share pe Facebook. Câştigătorii vor fi anunţaţi prin email, dar şi pe pagina de facebook a retailerului online, pe 22 octombrie.

În această perioadă, pe site puteţi cumpăra o serie întreagă de gadgeturi abia lansate pe piaţă, la preţuri de presale.

Printre cele mai interesante produse din campania Today’s Deal se află Vernee Apollo Lite 4G+ Phablet, un telefon care, la 200 de dolari, vine cu specificaţii spectaculoase – un procesor Deca Core MTK6797, 4 GB de RAM, display Full HD, internet 4G şi placă de reţea 802.11a/b/g/n, alături de o pereche de camere de 5 respectiv 16 MP şi acumulator de 3180mAh.

t95z-plus

Un alt gadget interesant, la un preţ foarte bun, este consola Sunvell T95Z Plus TV Box Amlogic S912 Octa Core care, la 58,79 de dolari, transformă orice televizor într-unul inteligent, cu sistemul de operare Android 6.0. Gadgetul are procesor Octa Core de 2.0GHz, 2 GB de RAM şi suportă trafic de internet la viteze 5G, adică nu veţi avea probleme cu jocurile şi filmele online.

yepo-737s-notebook

Ne-a mai atras şi YEPO 737S Notebook, un laptop cu Windows 10 licenţiat, care seamănă ca două picături de apă cu un gadget Apple. Pentru 189 de dolari, primiţi un computer cu ecran Full HD, un procesor Intel Cherry Trail Z8300, tactat la 1,44 Ghz, 4GB de RAM, spatiu de stocare de 64GB EMMC şi o baterie de 8000mAh, care îi asigură o autonomie de 8 ore.

aiwatch-a8-smartwatch-phone

Iar dacă vreţi un smartwatch, o versiune foarte ieftină este Aiwatch A8 Smartwatch Phone care, la 13 dolari, oferă cam tot ce vă doriţi în materie de comunicaţie, inclusiv microfon şi difuzor, şi care seamănă, cum se vede în imagini, cu un Apple Watch. Gadgetul monitorizează, bineinţeles, activităţile sportive şi vă permite să vedeţi alerturile de pe Facebook, email etc.

Toate ofertele promoţionale din campania Today’s Deal le vedeţi pe Gearbest.com, accesând acest link.