Media Galaxy, program de buy-back pentru castile vechi

Data: 12/10/2016 | Autor: .

Media Galaxy, program de buy-back pentru castile vechiMedia Galaxy a lansat pe piaţă o campanie promoţională inedită, menită să crească vânzările de căşti. Aşa a apărut programul de Buy-Back pentru casti. Mecanismul este simplu: clienții pot veni în magazinele Media Galaxy cu orice model de caști vechi și primesc până la 20% discount la achiziționarea unei noi perechi de căști, adițional la promoțiile în desfășurare.

Campania de buy-back pentru castile vechi se desfășoară în perioada 13 – 30 octombrie în toate magazinele Media Galaxy.

Discountul de 20% este valabil pentru următoarele branduri de căști disponibile în magazin: Sony, Philips, Panasonic, Pioneer, Hama, JVC, Beats, Ecko, Rapoo, Denon, Promate, Akg, Marley, Myria, Canyon, Koss, Acme, Teletech, Altec Lansing, Blaupunkt, Monster, Sennheiser, SMS Audio, Soul By Ludacris, Technics, Thomson, Marshall, Plantronics, Acme, HP, Apple, Genius, Asus, Logitech, Acer, Lenovo, Media Tech, Microsoft, Seagate, Natec, Marvo, Razer, HyperX, Steelseries, Trust, Mad Catz, Turtle Beach, Tritton, Mionix, Speedlink, Thrustmaster, Zalman, Raptor, Blackberry, Bluetrek, Cellularline, Griffin, Huawei, Jabra, Jawbone, JBL, Jivo, Nokia, Prestigio, Procell, Samsung, Tellur. Pentru produsele brandului Bose se aplică un discount în valoare de 10%.
În ceea ce priveșe topul produselor preferate din acest segment, primele 10 branduri de căști după vânzări sunt: Sony, Philips, Hama, Razer, Panasonic, Natec, Marvo, Pioneer, Logitech, JVC, HyperX,  Beats, Steelseries.
Oportunitatea oferită de Media Galaxy vine în contextul în care utilizatorii înlocuiesc produsele vechi cu unele noi la o perioadă din ce în ce mai scurtă, integrând mai rapid inovația în viața de zi cu zi. Astfel, acest program facilitează accesul la noi tehnologii, la un preț accesibil.

Mai multe detalii despre campania de buy-back pentru castile vechi sunt disponibile în regulamentul campaniei, care poate fi accesat de acest LINK.