Men in Black International. O nouă echipă de agenți, într-o misiune pentru salvarea întregii planetei

Data: 19/06/2019 | Autor: .

,,Men in Black International”, noul episod din celebra serie de filme cu extratereștrii, debutează oficial în cinematografe pe 21 iunie. În noul film, agenții M și H (personaje joi și bine conturate) vor fi puși în situația de a salva întreaga planetă. Povestea este bine închegată, dialogurile au un farmec aparte, iar efectele speciale sunt pe măsură, relatează GadgetReport.ro

Dacă în filmele anterioare, agenții K (Tommy Lee Jones) și J (Will Smith), se aflau în prim-plan, în noul Men in Black International vom face cunoștința cu doi noi agenți, M (Thessa Thompson) și H (Chris Hamsworth).  Cei doi lucrează la agenția din Londra, organizație condusă de High T (Liam Neeson).

Cei doi tineri agenți primesc misiunea de apăra un extraterestru foarte important. O sarcină destul de simplă care, însă, se transformă într-o operațiune gigantică,  cu implicații uriașe, desfășurată la nivel internațional.

Noua distribuție aduce un aer proaspăt în această serie, chimia dintre cei noi doi agenți este bine transpusă în film, iar dialogurile sunt amuzante.

Tipic filmelor MIB,  avem parte de cei mai ciudați și în același timp amuzanți extratereștrii, cu forme și atitudini care mai de care mai bizare.

Întreaga acțiune, despre care bineînțeles că nu vă spunem prea multe, este una bine închegată, iar imaginile surprinse în Paris, Maroc și Italia, acolo unde trăiesc comunități de extratereștrii, sunt spectaculoase, pe măsura efectelor speciale de ultimă generație.

,,Men in Black International” reușește să ofere o experiență de film excelentă, ce merită trăită la cinematograf, mai ales la un 3D, IMAX 3D sau un 4DX de la Cinema City, împreună cu familia sau cu prietenii.

 

Men In Black

Posterul oficial Men In Black

 

Distribuit de către Intercom Film,  ,,Men in Black International” va rula in cinematografele din România începând din 21 iunie.