Murder Mystery. Noul film Netflix cu Adam Sandler și Jennifer Aniston, audiență record

Data: 20/06/2019 | Autor: .

Murder Mystery, noul film Netflix cu Adam Sandler și Jennifer Aniston, a fost văzut de peste 30,9 milioane de utilizatori în primele trei zile de la premieră, anunță compania. Filmul a înregistrat cel mai bun debut din istoria rețelei de filme și seriale, relatează GadgetReport.ro

Murder Mystery spune povestea unui polițist din New York (Adam Sandler) și a soției sale (Jennifer Aniston), o coafeză îndrăgostită de romanele polițiste, care pleacă într-o călătorie în Europa, o ,,lună de miere’’ pe care n-au putut să și-o ia cu 10 ani în urmă, la momentul căsătoriei.

Povestea ia o turnură spectaculoasă, cei doi fiind implicați într-o acțiune cu iz de mister, în care crimele se țin lanț.

Murder Mystery nu este o capodoperă. Este chiar destul de slăbuț, însă reușește, grație celor doi actori, să ofere o experiență cinematografice reconfortantă.

Scenariul cuprinde toate ingridientele unei comedii de acțiune, cu ironii și umor, însă punerea în scenă putea fi mai bună.

Cert este că filmul înregistrează un succes neașteptat care vine, astfel, să dea peste nas celor care afirmă că actori precum Adam Sandler și Jennifer Aniston sunt expirați.

Murder Mystery este disponibil pe Netflix, cu subtitrare în limba română.