How i met your mother, in sfarsit in Romania (VIDEO)

Data: 15/05/2015 | Autor: .

HOW I MET YOUR MOTHER

Unul dintre cele mai bune seriale de comedie din ultimii ani, „How i met your mother”, va fi difuzat incepand din 18 mai, de televiziunea Film Cafe, de luni pana joi la ora 20:00.

How i met your mother” este o comedie despre TED (Josh Radnor) şi felul cum acesta s-a îndrăgostit. Totul a început când cel mai bun prieten al lui Ted, MARSHALL (Jason Segel), i-a spus că are de gând să o ceară de soţie pe iubita lui, LILY (Alyson Hannigan), o educatoare de grădiniţă.

În acel moment, Ted şi-a dat seama că trebuie să se pună în mişcare dacă vrea şi el să-şi găsească iubirea. De ajutor în această căutare este BARNEY (Neil Patrick Harris), un prieten cu opinii infinite, uneori scandaloase, cu o înclinaţie pentru costume şi o modalitate infailibilă de a cuceri femeile. Când Ted a cunoscut-o pe ROBIN (Cobie Smulders), a fost dragoste la prima vedere, dar apoi când lucrurile nu au mai mers între ei, Ted şi-a dat seama că destinul are altceva pregătit pentru el.

Serialul face parte din noua grila de programe lansata de Film Cafe, din care mai fac parte spectaculosul serial „Dinastia Tudorilor„, productia de televiziune „Calaretul fara cap” si serialul „Vrăjitoarele din East End”.

Cu ocazia lansarii noii grile, pe 18 mai, Film Cafe lanseaza si o noua identitate vizuala, repoziţionarea fiind marcată de schimbarea logo-ului din roz în bleu-turquise unisex şi a întregului design on air al televiziunii, având în identitate animaţii cu elemente urbane.

Promisiunile noii repoziţionări ale Filmcafe includ conţinut exclusiv în trei din cele mai populare genuri: comedie, crimă şi aventură/fantasy şi garanţia unui interval orar de luni până vineri dedicat acestor seriale exclusive.