MGCOOL Explorer Pro 4K. O camera video ieftină şi performantă

Data: 15/06/2017 | Autor: .

MGCOOL Explorer Pro 4K. O camera video ieftina si performantă

Dacă vă doriţi o cameră video mică, performantă şi cu un preţ foarte bun, MGCOOL Explorer Pro poate fi o variantă excelentă. Gadgetul filmează la rezoluţie 4K, în orice condiţii, inclusiv în apă, relatează GadgetReport.ro

MGCOOL Explorer Pro 4K este o cameră mică, cât un pachet de chibrituri, şi extrem de solidă.

Camera este propulsată de un procesor Allwinner V3 şi are un senzor IMX179 CMOS şi lentile Sharkeye 6G care îi permit să înregistreze imagini în format Mp4 Full HD şi chiar 4K ((3840 x 2160), la 30/60/120 de frameuri pe secundă.

Puteţi să faceţi, totodată, şi fotografii de 16 MB, în format JPG, pe care să le vedeţi pe ecranul TFT de 2 inch, cu rezoluţia 320×240, sau să le exportaţi prin card (până la 64 GB) sau prin conexiunea Wifi, cu ajutorul aplicaţiei dedicate.

Camera este ideală pentru a fi folosită în maşină, pentru înregistrarea traficului, sau în vacanţă, pentru a face inclusiv filmări subacvatice. Asta pentru că MGCOOL Explorer Pro are standardul IP68, rezistând până la 30 de metri adâncime.

MGCOOL Explorer Pro este capabilă să înregistreze inclusiv în condiţii de lumină scăzută, cu tot felul de efecte (Extreme Sports,Ski,Underwater), într-un unghi de până la 170 de grade.

Gadgetul are o baterie de 1050mAh Li-ion, care se încarcă prin USB în 2,5 ore, şi îi oferă o autonomie excelentă, de până la 100 de minute de înregistrare în 4K.

Camera o găsiţi pe Gearbest.com, într-o promoţie excelentă, la preţul de 38,99 dolari. Detalii aflaţi de pe acest LINK.