Microsoft aduce Office-ul pe telefoanele cu Android

Data: 29/06/2015 | Autor: .

office-androidDaca vreti sa folositi Excel și PowerPoint la fel ca pe laptop, acum aveti posibilitatea de a instala pachetul Office special pentru telefoanele si tabletele cu Android. Microsoft a lansat recent in Play noua versiune a pachetului Microsoft Office Mobile.

Noua suita de aplicatii Word, Excel și PowerPoint inlocuieste Office Mobile, acesta fiind criticat pentru lipsa toolurilor necesare unei experiente optime pe dispozitivele mobile.

Word, Excel și PowerPoint au fost optimizate pentru ecranul mic al telefonului, fiind disponibile pentru gadgeturile care rulează sistemul de operare Android 4.0 sau ulterior (Android M nu este acceptat încă).

office-android-2Cu ajutorul Microsoft Office Mobile, puteți să accesați, să vizualizați și să editați documentele Word, Excel și PowerPoint, precum cele originale, grație suportului pentru diagrame, animații, ilustrații SmartArt și forme.

Aplicatiile permit, de asemenea, accesarea datelor stocate în OneDrive, OneDrive pentru business sau SharePoint. In plus, documentele vizualizate recent pe computer sunt disponibile rapid pe telefon, în panoul cu documente recente.

De asemenea, puteți să vizualizați și să editați documentele Office atașate la mesajele de e-mail.office-android-3

Interesanta este si facilitatea care va pemite ca atunci când deschideți un document Word de pe OneDrive sau OneDrive pentru business pe telefon, acesta sa fie relua automat din locul unde vă aflați când ați întrerupt lectura, chiar dacă ultima dată ați vizualizat documentul pe PC sau tabletă.

Pentru a crea, a edita și a salva documente, astfel încât să le puteți utiliza de acasă, aveti nevoie de un cont Microsoft gratuit.Pentru mai multe informații, vizitați http://www.office.com/mobile.