Microsoft Band 2. O brăţară fitness interesantă, dar cam scumpă

Data: 7/10/2015 | Autor: .

microsoft band 2

Microsoft a lansat a doua generaţie a brăţării de fitness Microsoft Band, un gadget mai subţire, compatibil cu telefoanele iPhone, Android şi Windows, dar cu un preţ care ridică semne de întrebare – 249 de dolari, adică aproape 1000 de lei.

Microsoft Band 2 concurează, în primul rând, cu Samsung Gear Fit, însă gadgetul sud-coreenilor este cu mult mai ieftin, putând fi achiziţionat în România la preţuri de 400-500 lei. Pe piaţa second, gadgetul Samsung îl găseşti şi cu 200-250 de lei, în condiţii foarte bune.

Dincolo de preţul puţin cam mare, cert este că noul gadget Microsoft arată foarte bine, cu ecranul său curbat AMOLED, acoperit cu Gorilla Glass 3 şi cureaua solidă, dintr-un material flexibil, un amestec de plastic şi cauciuc.

Microsoft Band 2 vine cu un update semnificativ la nivel hardware. Gadgetul are senzori de ultimă generaţie care măsoară şi analizează activitatea fizică şi consumul de calorii mult mai fidel decât prima generaţie, criticată pentru datele neconforme cu realitatea.

Interesant este că Microsoft Band 2 este prima brăţară smart care înregistrează performanţele înregistrate într-un sport elitist, golful.

Microsoft Band 2 poate fi controlată şi prin voce, fiind primul gadget de acest tip care beneficiază de asistenţa Cortana.

Microsoft Band 2 va putea fi comandată de pe 30 octombrie. În România o să o vedem, cel mai probabil, în preajma sezonului de shopping de Crăciun.