Microsoft lanseaza noua generatie Xbox (VIDEO)

Data: 21/05/2013 | Autor: .

xbox-720

Microsoft lanseaza astazi un nou model al consolei de jocuri Xbox. Aceasta va aduce noi caracteristici tehnice si un nou Kinect, sistemul prin care utilizatorii se integreaza mult mai usor cu jocul. Potrivit „The Guardian“, Xbox 720 va avea un procesor cu opt nuclee, la o frecventa de 1,6 Ghz, un hard disk de 500 de GB si un disc de tip Blu-Ray.

Practic, vorbim de o configuratie aproape la fel cu cea de pe consola rivalilor de la Sony, Playstation 4, anuntata acum cateva luni, dar inca nelansata pe piata.xbox-720-release-date

Ceea ce va fi insa cu adevarat interesant pentru Xbox va noua generatie a controlului de tip Kinect, care va permite interactiuni mai sensibile si jocuri mai interesante pe consola, relateaza Adevarul

Kinect 2.0 ar putea fi construit de data aceasta in interiorul consolei, nu ca un dispozitiv separat si astfel va putea permite recunoastere faciala si urmarirea a patru jucatori deodata.

Titlurile care vor veni odata cu Xbox 720 vor fi Project Gotham Racing 5, Forza Motorsport 5, Halo 5, Fable 4, dar si unele jocuri noi cum ar fi Ryse de la studioul Crytek sau Call of Duty Ghosts.

Evident, ramane intrebarea privind pretul consolei. Se pare ca Microsoft va alege doua modalitati: 499 de dolari pentru consola integrala sau 299 de dolari cu un abonament Xbox Live, oferte disponibile cel mai probabil din noiembrie anul acesta.