Microsoft pregateste telefonul cu doua display-uri (VIDEO)

Data: 11/06/2012 | Autor: .

Microsoft a brevetat in Statele Unite o tehnologie care lasa loc dezvoltarii primului telefon cu doua display-uri din lume. Gadgetul, prezentat in detaliu de Patent Bolt, functioneaza cu doua ecrane care pot activa independent.

Din imaginile prezentate de Patent Bolt rezulta ca cele doua ecrane OLED ar urma sa comunice intre ele si sa ofere utilizatorului posibilitatea de a face mai multe lucruri deodata.

Astfel, daca in timpul unei convorbiri, utilizatorul vrea sa noteze ceva, pur si simplu detaseaza cel de-al doilea ecran si se foloseste de tastatura virtuala.

La fel, daca vrea ca in acelasi timp sa vada un film pe telefon si sa navigheze pe internet, cele doua ecrane ii permit acest lucru.

Cele doua ecrane se lipesc unul de altul cu un sistem de magneti si, in momentul in care functioneaza impreuna, unul dintre ele preia rolul de carcasa.

Astfel ca telefonul isi poate schima imaginea, culoarea etc. dupa cum isi doreste utilizatatorul. Bineinteles cele doua ecrane au o sticla speciala care nu poate fi zgariata sau sparta.

Mai multe detalii aflati de aici.

Ce are de gand Microsoft cu aceasta tehnologie puteti afla din clipul video de mai jos.