Microsoft Surface Laptop Go 2, disponibil în România

Data: 10/06/2022 | Autor: .

Microsoft Surface Laptop Go 2, disponibil în România

Mai rapid decât generația anterioară, noul notebook Microsoft Surface Laptop Go 2 a ajuns și în România, a prețuri plecând de la 599 dolari, în funcție de configurație.

Microsoft Surface Laptop Go 2 este un dispozitiv mai rapid decât generația anterioară care oferă echilibru între performanță, autonomie și design. Utilizatorii se pot conecta rapid, cu o singură atingere a capacului și cu Windows Hello prin senzorul de amprente integrat în butonul de Power, pentru securitate sporită.

Noul notebook dispune de un ecran tactil PixelSense Display de 12,4 inch, cu un format 3:2, o camera video HD îmbunătățită, un sistem audio dual care oferă un sunet perfect pentru întâlnirile online și o tehnologie termică ce ajută dispozitivul să rămână silențios atunci când volumul de muncă este ridicat. Experiența de tastare Surface este una premium, cu un key travel mai are cu 30% decât un MacBook Air, completat de trackpad-ul de mare precizie.

Surface Laptop Go 2 cântărește numai 1,12 kg și se bazează pe puterea oferită de procesorul Intel® Core™ i5 din a 11-a generație. Cu o autonomie a bateriei de o zi și încărcare rapidă – noul dispozitiv Microsoft oferă o eficiență IT îmbunătățită, fiind proiectat pentru a fi partenerul ideal pentru atunci când suntem la școală, la birou, la cafenea sau oriunde în alt loc din lume.

Culoarea dispozitivului a devenit, de asemenea, o caracteristică definitorie a designului produsului. Specialiștii Microsoft s-au concentrat pe crearea unui look autentic, sofisticat, expresiv, iar Surface Laptop Go 2 este acum disponibil în 4 nuanțe: Ice Blue, Sandstone, Platinum și Sage.

Surface Laptop Go 2 este primul PC cu nucleu securizat bazat pe Intel de la Surface și permite menținerea unui nivel sporit de securitate, prin inovația de la cip la cloud.

Începând cu data de 7 iunie, noul notebook Microsoft Surface este disponibil în portofoliul de produse Tech Data România, la prețuri plecând de la 599 dolari, în funcție de configurație.