MIJUE T200 4G. Un telefon interesant, la numai 320 de lei

Data: 26/01/2016 | Autor: .

MIJUE T200 gadgetreport.ro

GadgetReport.ro continuă să vă prezintă cele mai interesante telefoane cu un raport preţ-calitate peste ce avem în oferta de pe piaţa românească. Un astfel de smartphone este Mijue T200, un telefon 4G care are dotări optime pentru o experienţă Android ireproşabilă.

La 79,99 dolari, adică aprox. 320 de lei, telefonul arată excelent, peste tot ce avem la acest nivel de preţ în România. Bineinţeles că nu îl găsim în magazine, pentru că retailerii nu sunt interesaţi să promoveze astfel de gadgeturi. În schimb, ne oferă tot felul de telefoane cu dotări discutabile, la preţuri de 3-4 ori mai mari.

MIJUE T200 îl puteţi cumpăra online, de pe site-ul GearBest.com, şi vă este trimis prin poştă, fără probleme.

Telefonul oferă un ecran de 5 inchi, cu rezoluţie HD (1280×720 px), prins într-o carcasă cu margini metalice şi care are un capac din poliuretan care vă permite să aveţi acces la interior pentru a schimba bateria şi a introduce cardul SD de memorie şi cartelele SIM, telefonul fiind capabil să ruleze simultan două numere de telefon.

MIJUE T200 este propulsat de un procesor MTK6735 64bit Quad Core, tactat la 1.3GHz, care împreună cu memoria de 2 GB şi placa video Mali-T720, rulează un Android 5.1 curat, fără aplicaţii nedorite.

MIJUE T200 gadgetreport.ro 2Telefonul are un spaţiu de stocare de 16 GB, extensibil prin card până la 64 de GB.

La capitolul multimedia, telefonul are două camere, una frontală, de selfie, de 5 MP, şi o alta principală de 13 MP cu autofocus şi flashlight.

Ca orice smartphone care se respectă, telefonul are toate dotările devenite standard în industrie, de la Bluetooth: 4.0, GPS, Gravity sensor, Proximity sensor, Light sensor etc.

Specificaţiile tehnice un sunt cele mai spectaculoase însă vă asigură o experienţă Android optimă, fără probleme, în condiţiile în care telefonul costă puţin peste 300 de lei.

Dacă vi-l doriţi, intraţi pe Gearbest.com, acolo unde veţi afla mai multe detalii.