Misfit Shine, primele gadgeturi inteligente cu Swarovski (VIDEO)

Data: 5/01/2015 | Autor: .

swarovski_shine_slake_wristMisfit a anuntat lansarea unei noi linii de gadgeturi portabile, realizate in colaborare cu celebrul producator de cristale Swarovski. Produsele sunt menite sa impuna un nou trend in lumea fascinanta a bijuteriilor.

The Swarovski Shine Collection combina spectaculoasele cristale cu tehnologia si bratarile inteligente produse de Misfit sub forma a doua gadgeturi care monitorizeaza activitatea fizica si somnul utilizatorilor.

Ambele produse sunt rezistente la apa si se incarca de la lumina ambientala, astfel ca nu necesita baterii.

swarovski_shine_violet_slakePe langa cele doua gadgeturi, The Swarovski Shine Collection include noua accesorii, printre care un lantisor si o bratara, care dau un plus de farmec.

Gadgeturile Misfit se sincronizeaza cu telefonul sau tableta si, cu ajutorul unei aplicatii dedicate, inregisteaza si analizeaza toate datele utilizatorului, de la numarul de pasi, la cat a dormit, ce a mancat si caloriile consumate.

Produsele din seria The Swarovski Shine vor fi disponibile pe site-ul Misfit si in magazine de luna viitoare, la preturi cuprinse intre 169.99 si 249.99 dolari.