Parrot RNB 6. Iti transforma automobilul intr-unul inteligent! (VIDEO)

Data: 5/01/2015 | Autor: .

parrot-rnb6

Compania Parrot a lansat, cu ocazia CES 2015, primul sau navigator multimedia care permite utilizatorilor sa foloseasca, in masina, atat telefoanele cu Android cat si iPhone-urile. Parrot RNB 6 este disponibil atat cu sistemul Car Play lansat de Apple cat si cu Android Auto, rivalul sau de la Google.

Parrot RNB 6 este primul dispozitiv auto care ruleaza ambele sisteme, relateaza CNET, spre deosebire de principalul sau rival, Pioneer NEX, care ofera doar suport iOS.

Parrot RNB 6 vine cu un display de 7-inch 720p HD si cu suport HDMI. Sistemul emite semnal radio FM/AM, are un spatiu de stocare intern suficient pentru a cuprinde cateva zeci de mii de piese audio si beneficiaza, bineinteles, de cel mai nou modul GPS, care ii permite sa se descurce in trafic fara probleme.

Iesirile de boxe sunt pe 55 de watti, suficient pentru o experienta multimedia excelenta.

Parrot RNB 6 ruleaza o versiune special adaptata de Android 5.0 Lollipop, care trece pe iOS in momentul in care se conecteaza la un iPhone prin bluetooth.

Parrot nu a anuntat pretul consolei multimedia insa, din cate se pare, va fi unul mult mai bun decat ale rivalilor din piata.

Urmariti mai jos un clip video care demonstreaza modul in care functioneaza Parrot RNB 6.