Mobdro. O aplicaţie gratuită excelentă de televiziune online

Data: 23/06/2016 | Autor: .

Mobdro aplicatie

Dacă vreţi să vedeţi pe telefon sau tabletă programe TV, filme şi seriale, emisiuni sportive şi documentare din întreaga lume, una dintre cele mai interesante aplicaţii pe care am descoperit-o pe internet este Mobdro, un software gratuit pentru Android, care funcţionează excelent.

Mobdro nu este disponibilă în magazinul Play de pe Android şi trebuie să o descărcaţi de pe site-ul oficial, de AICI.

Pentru a o instala, trebuie să bifaţi în setările gadgetului faptul că sunteţi de acord cu instalarea de software-uri din alte surse, relatează GadgetReport.ro

Screenshot_20160623-085241Din momentul în care aţi instalat-o, aplicatia va va pune la dispoziţie o interfaţă simplă şi foarte bine optimizată, cu linkuri speciale pentru canale TV, stiri, seriale, filme, sport, muzică, jocuri, tehnologie, animale, prodcast-uri, emisiuni spirituale si altele.

Screenshot_20160623-085317În canalele TV veţi putea vedea, printre altele, toate canalele Sky din Marea Britanie, televiziunile americane CBS, NBC, Bravo, ABC, AMC, MTV-uri şi alte sute de canale TV din întreaga lume. Posturile TV româneşti nu sunt disponibile.

În secţiunile de seriale şi filme veţi putea vedea, instant, câteva dintre cele mai noi şi interesante producţii hollywoodiene, iar prin intermediul canalului Sport aveţi acces la mai toate competiţiile internaţionale, inclusiv Campionatul European de Fotbal.

Aplicatia se comportă ireproşabil, linkurile se deschid instant atât pe conexiuni mobile cât şi pe Wi-Fi, iar aplicaţia nu a dat nicio eroare în perioada cât am testat-o.

Mai mult chiar, permite sa trimiti imaginile prin wi-fi catre un smart TV sau un Chromecast, astfel ca vei putea vedea posturile TV si celelalte productii media pe ecranul TV sau pe monitor.

Mare atenţie însă dacă intraţi de pe internetul mobil.

Vă recomandăm să închideţi aplicaţia de fiecare dată după ce o folosiţi, pentru a Screenshot_20160623-085408nu consuma date în background.Screenshot_20160623-085359