Mobli 4.0. Aplicatia cu care transmiti LIVE imagini pe Facebook

Data: 16/05/2014 | Autor: .

mobli

Mobli a lansat versiunea 4.0 a aplicatiei cu acelasi nume care va permite, in curand, utilizatorilor de smartphone-uri si tablete sa transmita imagini video si fotografii in direct pe internet.

Disponibila gratuit atat pentru gadgeturile cu Android cat si pentru cele cu iOS, iPad si iPhone, aplicatia Mobli a adunat peste 2 milioane de utilizatori de la lansarea oficiala din 2012, relateaza TheNextWeb

mobli2 Promovata de Leonardo diCaprio, care a adunat peste 22 milioane de dolari pentru dezvoltarea ei, aplicatia Mobli are, in noua versiune 4.0, un buton de video care iti va permite, in curand, sa impartasesti imagini in direct cu cei care te urmaresc in comunitatea Mobli.

In prezent, aplicatia iti permite sa transmiti clipuri inregistrate, fara posibilitatea de a difuza imagini live.

“Mobli este inceputul unei noi ere in segmentul live streaming,” a declarat Moshe Hogeg, CEO-ul Mobli.

„Posibilitatea de a transmite live catre prieteni reprezinta o evolutie naturala a modului in care ne impartasim experientele personale, a modului in care interactionam cu prietenii”, a mai spus acesta.

“Transmisia in direct reprezinta obiectivul pe care ne concentram in 2014”, a precizat CEO-ul Mobli

Noua versiune a aplicatiei include o interfata noua, realizata in HTML 5 si o pagina de mobil ce va fi lansata oficial pe 30 mai.