Moment smartwatch, ceasul REVOLUŢIONAR care rescrie standardele! (VIDEO)

Data: 17/06/2014 | Autor: .

moment-smartwatch

Momentum Labs a anuntat dezvoltarea unui ceas inteligent cu care îşi propune să rescrie standardele în noua industrie a smartwatch-urilor. Ceasul, botezat simplu şi sugestiv – Moment smartwatch, are un display oled flexibil şi o baterie care îi asigură o autonomie de 30 de zile!

Moment smartwatch arată mai mult ca o brăţară decât ca un ceas, însă cei de la Momentum Labs cred că aceasta este forma ideală pentru astfel de gadgeturi, pentru că permite afişarea informaţiilor separat, pe tot ecranul.

moment-labsDe exemplu, mesajele private vor fi afişate doar pe partea interioară a brăţării în aşa fel încât să poată fi văzute doar de către utilizator. Asta in timp ce pe partea vizibilă, vor fi afişate ora, calendarul, vremea şi alte asemenea informaţii.

Intregul display, de numai 0,9 mm grosime, va avea o rezolutie de 150 dpi, extrem de clară, iar ceasul va fi rezistent la apă şi praf.

Spre deosebire de alte gadgeturi similare, Moment smartwatch va avea o tastatura QWERTY virtuală, uşor de folosit, care va facilita accesul la reţelele de socializare, email-uri etc.

Cu ajutorul ceasului, utilizatorii vor putea, printre altele, să controleze obiectele inteligente din casă, de la televizoare la sistemele de incălzire etc.

Totodată, ceasul va permite controlul unor aplicaţii de tip Office, urmând să joace rol de telecomandă pentru prezentările în PowerPoint.

Moment smartwatch va cântări numai 100 de grame. Momentum Labs nu a anunţat nicio informaţie legată de procesor, memorie, sistemul de operare etc.

Proiectul ceasului  Moment smartwatch va fi lansat pe Kickstarter pe 24 iunie, acolo unde dezvoltatorii speră să găsească finanţarea necesară pentru a-l transpune în producţia de serie.

Urmăriţi mai jos un clip video care prezintă, în avanpremieră, câteva dintre facilităţile noului gadget inteligent.