Mondaine Smartwatch. Un ceas cum numai elvetienii stiu sa construiasca (VIDEO)

Data: 6/04/2015 | Autor: .

mondaine-gadgetreport

Producatorii elvetieni de ceasuri au inteles, in cele din urma, ca ceasurile inteligente nu mai reprezinta un moft si ca acesta este viitorul. Rand pe rand, au inceput sa integreze tehnologia in ceasurile clasice, iar una dintre cele mai bune solutii este cea oferita de Mondaine.

Mondaine-Helvertica-smartwatch_gadgetreportMondaine produce ceasuri inca de acum 70 de ani. Identitatea si-a creat-o in 1944, cand Hans Hilfiker a desenat ceasurile Mondaine inspirandu-se de la caracterele folosite de Caile Ferate Elvetiene.

De atunci putine lucruri s-au schimbat in look-ul ceasurilor Mondaine. Abia in 2015, la salonul de la BaselWorld, elvetienii au prezentat primul lor produs inteligent.

Noul ceas imbina tehnologia clasica cu o interfata care ii permite sa comunice cu smartphone-ul. Ceasul Mondaine inregistreaza pasii parcursi, monitorizeaza somnul si isi sincronizeaza datele cu aplicatia dedicata de mobil.

Ceasul Mondaine va ajunge pe piata in aceasta vara, la un pret sub 1000 de dolari. Se compara cu Apple Watch? Voi ce credeti?