moto g22. Un  nou telefon excelent, la 169.99 euro

Data: 4/03/2022 | Autor: .

moto g22. Un  nou telefon excelent, la 169.99 euro

Motorola lansează cel mai nou smartphone din familia moto g, noul g22.  Moto g22 este echipat cu un sistem de camere Quad de 50MP, ecran Max Vision de 6,5 inci, cu rată de refresh a imaginii de 90 Hz și o baterie de 5.000 mAh. 

 

Cu noul moto g22, utilizatorii pot face fotografii mai clare și mai vibrante, cu o sensibilitate de patru ori mai bună în condiții de lumină redusă datorită senzorului de 50MP, cu tehnologie Quad Pixel cu care este dotată camera principală. Mai mult, obiectivul ultra-wide de 118º surprinde de patru ori mai multe detalii într-un singur cadru, iar utilizatorilor le va fi mai ușor ca niciodată să realizeze imagini impresionante, fie că este vorba despre peisaje urbane, fotografii de familie sau de momentele speciale cu prietenii.

Moto g22 este prevăzut cu un senzor de adâncime care le permite utilizatorilor să transforme fotografiile de zi cu zi în portrete cu aspect profesional. În plus, camera Macro Vision oferă un cadru de 2,5 ori mai cuprinzător decât un obiectiv standard, realizând prim-planuri extreme cu ușurință. De asemenea, camera frontală de 16MP le permite utilizatorilor să prindă mai multe elemente într-un singur cadru, chiar și în fotografiile de tip selfie.

Noul dispozitiv moto g transformă experiența gaming-ului într-una de neuitat, datorită ratei de refresh a imaginii de 90 Hz, ce oferă performanțe impresionante. De asemenea, utilizatorii pot urmări show-urile și serialele preferate pe un smartphone cu ecran Max Vision ultra-wide de 6,5 inci.

Motorola aduce în România moto edge 30 PRO, primul smartphone cu procesor Qualcomm® Snapdragon® 8 Gen 1

Cu moto g22, utilizatorii își pot gestiona activitățile de zi cu zi de pe un smartphone rezistent la apă, cu design subțire și elegant și finisaj premium din polimer acrilat durabil.

Moto g22 vine cu o baterie de 5000 mAh, astfel încât utilizatorii vor dispune de mai mult timp pentru activitățile lor favorite. Noul smartphone funcționează cu Android 12 pentru performanțe sigure, fără skin-uri complicate sau aplicații duplicate. În plus, funcția My UX permite activarea lanternei și realizarea fotografiilor prin simpla mișcare a telefonului.

Moto g22 va fi disponibil în Europa, în trei culori: Cosmic Black, Iceberg Blue și Pearl White începând cu luna aprilie, la prețul recomandat de 169.99 euro.

Moto g41 și g71 5G, lansate în România. Preţurile sunt excelente