Moto Z Play în România, în oferta Digi Mobil

Moto Z Play în România, în oferta Digi Mobil

Unul dintre cele mai interesante telefoane lansate în ultima vreme, Moto Z Play, a ajuns în oferta Digi Mobil începând cu data de 7 februarie, relatează GadgetReport.ro

Moto Z Play poate fi achiziționat împreună cu modulul JBL Sound Boost într-o ofertă exclusivă, la prețul de 1999 lei, la contractarea abonamentului Optim Nelimitat.

Moto Z Play dispune de același design ca și Moto Z, cu un cadru robust de aluminiu, însă cu o durată de viață a bateriei de până la 50 de ore datorită capacității de 3510 mAh. Iar cu ajutorul TurboPower, aceasta poate fi încărcată în doar 15 minute cu până la 9 ore de autonomie.

Moto Z Play integrează o cameră foto principală de 16 MP cu apertură f/2.0 și autofocus laser, pentru realizarea unor fotografii clare în orice condiții de iluminare, dar și o cameră frontală de 5 MP ce include o lentilă cu unghi larg, ideală pentru poze de grup.

Moto Z Play este compatibil cu aceeași gamă variată de module Moto Mods, care permit dispozitivului să se transforme pe măsura nevoilor utilizatorilor, cu posibilități multiple:

Modulul Incipio off GRIDTM Power Pack crește instant durata de viață a acumulatorului1 cu până la 22 de ore.

Modulul Hasselblad True Zoom creează fotografii ca niciodată, datorită funcției de zoom optic de 10x și flash-ului Xenon, oferind și posibilitatea de fotografiere în format RAW. În plus, modulul oferă acces gratuit la programul Phocus al Hasselblad pentru o editare ireproșabilă a fotografiilor.

Modulul JBL SoundBoost integrează două difuzoare de 3W și oferă până la 10 ore de sunet stereo de înaltă calitate.

Modulul Insta-Share Projector integrează un proiector care transformă orice suprafață într-un ecran de 70 de inci, pe care se pot viziona videoclipuri, filme sau fotografii.
Moto Style Shells sunt carcase realizate din materiale premium, precum lemn sau piele, care le oferă consumatorilor o experiență personalizată.