Motorola a lansat trei smartphone-uri – Razr HD, Razr Maxx HD si Razr M (VIDEO)

Data: 6/09/2012 | Autor: .

Motorola Mobility a prezentat la New York trei modele noi de smartphone-uri, în încercarea de a concura cu produsele lansate de Apple şi Samsung, potrivit Bloomberg.

„Produsul de bază al lansării este modelul Razr M, un smartphone cu un ecran de 4,3 inch fără ramă. Telefonul are un procesor dual-core de 1,5 GHz şi cameră de 8 megapixeli . Modelul se va vinde în SUA cu 99 de dolari pentru contractele pe doi ani”, potrivit datelor companiei, citate de Zf.ro

În plus faţă de modelul Razr M, compania a mai anunţat modelele Razr HD şi Razr Maxx HD, care vor fi lansate înainte de sărbători, noi versiuni ale modelelor anterioare cu durată de viaţă a bateriei mai mare şi ecran HD de 4.7-inch.

Prezentarea de la New York reprezintă cel mai important eveniment după achiziţionarea Motorola Mobilty de către Google. Google a preluat compania în luna mai pentru 12,5 miliarde de dolari, cea mai mare achiziţie a gigantului de până acum. În urma tranzacţiei, Google urmăreşte să promoveze sistemul de operare Android, folosit înainte de fuziune de către Motorola Mobility.

Toate cele trei telefoane vor fi disponibile prin intermediul Verizon Wireless, cel mai mare furnizor de telefonie mobilă din SUA.