Motorola vrea sa produca telefoane la imprimanta (VIDEO)

Data: 25/11/2013 | Autor: .

motorola-ara-gadgetreportGoogle cauta un producator de imprimante 3D cu care sa lucreze la dezvoltarea primului telefon Motorola modular. Project ARA, asa cum se numeste provizoriu gadgetul, ne va permite sa ii schimbam componentele. 

Sa dai 3.000-4.000 de lei pe un telefon pentru ca peste cateva luni sa apara unul si mai performant este frustrant. E un sentiment care l-am trait cu totii.

Motorola vine cu o idee foarte interesanta ca ne propune ca, atunci cand, de exemplu, apare un procesor mai puternic sau o camera foto mai buna, sa le schimbam pur si simplu.

Cu cheltuieli incomparabil mai mici, am avea, astfel, tot timpul cele mai noi inovatii tehnologice in materie de telefoane mobile, relateaza AllthingsDigital

Project Ara isi propune sa dezvolte o astfel de platforma, iar Google spera sa produca componentele la o imprimanta 3D de mare capacitate.

Ideea nu este noua. Mai mult chiar, in echipa de dezvoltare se gasesc doi cercetatori care au lucrat la un proiect similar, Phoneblocks, pe care l-am prezentat recent pe GadgetReport.ro

Pentru a intelege conceptul, urmariti clipul de mai jos. E cu adevarat spectaculos. Mai multe amanunte aflati deAICI