Mult lăudatul Apple MacBook, tehnologie la nivelul din 2011! (VIDEO)

Data: 2/04/2015 | Autor: .

Macbook-GADGETREPORT.ROCel mai nou laptop lansat de gigantul american, controversatul Apple MacBook, arată seducător însă are performanţe care îl apropie de nivelul lui MacBook Air, generaţia de acum 4 ani!

 Potrivit testelor făcute de Geekbench tests, Apple MacBook a adunat, cu al său procesor Intel M de 1,1 Ghz, 1924 de puncte pe single-core si 4038 pe ansamblu, performantă similară cu cea obţinută de MacBook Air-ul din 2011, cea care avea un procesor de Intel Core i7 la 1.8GHz, relatează Cultofmac.

Spre comparatie, modelul Apple MacBook Air din 2015 este de aproape două ori mai puternic, adunând 2881 respectiv 5757 puncte.

Procesorul nu este, intradevăr, aspectul cel mai important la acest laptop seducator. Apple MacBook este cel mai subtire si mai usor gadget de acest tip lansat de Apple, iar viteza SSD-ului este net superioară. Iar despre ecranul de 12 inchi, Retina este fara indoiala cel mai bun din piata.

Apple Macbook este, pana la urma, un laptop aspirational, un deschizător de drumuri într-o lume în care nu vom mai avea nevoie de periferice, unde vom stoca şi printa informatia din cloud, fără fire, prin wi-fi si bluetooth.

Pretul este pe măsura aspiraţilor. Porneşte de la 1299 de dolari. Mai scump decât un Mac Pro. Însă cu siguranţă îşi va găsi clienţii. Dacă am face o comparaţie, este ca un top-model careia cu greu ai putea să-i rezişti!

Cum a fost ironizat noul Apple Macbook pe internet, afla de aici.  Iar de aici afla cum a reactionat concurenta la lansarea noului laptop